Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемче - счупена дръжка на вратата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ето сега ако бях производител на пластмасови изделия щях да целна кьораво
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Колеги позволявам си да ви дам един много полезен съвет.
      Зимата на всички вратите сутрин са замръзнали и просто не дърпайте вратите за дръжките. Изпозвайте дръжката само да освободите ключалката, а вратата я дърпайте с другата ръка като я захванете отгоре под уплътнението на тавана.
      Просто съвет от личен опит
      Поздрав.
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Ми да нежност трябва. То е като с дамите, първо внимателно опитваш и ако не поддаде отиваш от другата страна.
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от hsr
          Първоначално публикувано от V8esko
          ами браво минал си леко и лесно....!
          аз и дръжка купувах, 25лв. /италианеца/ щото ми беше толкова акъла да напъвам да отворя...
          И моя също Ама вие Софиянци пак сте добре щом ги намирате по 25 лв.,пък аз вече 3 месеца карам с "дупка" във вратата
          Аз пак савсем случаино си намерих дръжка, миналия месец в Пазарджик и то почти нова за 20лв....просто извадих късмет...при италянеца нямаше тогава!....та някои път и в провинцията сте добре
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Сега тъкмо преглеждам обявите за 155 в мобилето и в началото има няколко, които се продават на части, като 2 или 3 се намират в морга в Пазарджик тъй че май не е било просто късмет .
            Също така има и обяви от 2 морги в София и гледам, че има една черна като моята и дръжките й са здрави ( поне на снимките ), ето го и адреса "Автоморга 'Аутовели' кв. Орландовци ул. 'Първа Българска армия' 10. Работно време от 9 до 18, вкл. неделя " .На някой ако му трябва нещо може и да го намери там, или пък ако някой минава оттам и има възможност да ми вземе една лява дръжчица.....
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Сега тъкмо преглеждам обявите за 155 в мобилето и в началото има няколко, които се продават на части, като 2 или 3 се намират в морга в Пазарджик тъй че май не е било просто късмет .
              Също така има и обяви от 2 морги в София и гледам, че има една черна като моята и дръжките й са здрави ( поне на снимките ), ето го и адреса "Автоморга 'Аутовели' кв. Орландовци ул. 'Първа Българска армия' 10. Работно време от 9 до 18, вкл. неделя " .На някой ако му трябва нещо може и да го намери там, или пък ако някой минава оттам и има възможност да ми вземе една лява дръжчица.....
              ..от къде си колега?...
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

От далече На малко повече от 200 км. от София
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator
                  Зимата на всички вратите сутрин са замръзнали и просто не дърпайте вратите за дръжките. Изпозвайте дръжката само да освободите ключалката, а вратата я дърпайте с другата ръка като я захванете отгоре под уплътнението на тавана.
                  Поздрав.
                  И аз така правя като е замръзнало, а то често е!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Re: Проблемче - счупена дръжка на вратата?

Първоначално публикувано от glock26
                    Здравейте всички, днес ми се счупи външната дръжка на вратата на алфата. Гледам че е от някаква сплав, така че едва ли се ремонтира. Дайте съвет все пак-за цена на нова, за втора употреба, как се сменя /сигурно е много неприятно/. Благодаря на всички.
                    здрасти
                    Смяната не е толкова трудан.Цената е около 30 лв.
                    Дръжките са еднакви-лява предна и лява задна:
                    -дясна предна и дясна задна.Да го имаш в предвид като купуваш
                    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
                      Първоначално публикувано от vaklinator
                      Поздрав.
                      И аз така правя като е замръзнало, а то често е!
                      А аз се чудех като си смених шофьорската врата, как може на отлично изглеждаща врата да има такъв луфт към тавана . Слагах допълнително уплътнение, че след 50 км/ч започваше "Ветровете се шибат 4" вътре, който нормално се "излъчва" в диапазона след 150-170 км/ч, както е и сега с модификацията.
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Re: хее

[quote=търтей]
                        Първоначално публикувано от madboy
                        Първоначално публикувано от "ALFA CORSE":2jk8ub0v
                        Ако ти се дават 35 лв. за втора ръка,колегата nikola nikolov каза,че очаквал скоро да му докарат от Италия . Пък аз ако си намера нова за 50 лв. взимам без да се замисля,щото както писах по-горе 35 лв. + куриер + боя = ????
                        Погледни темата с адреси и телефони на магазини за авточасти... и почвай наред в най-вероятните, където може да има.
                        Включително и магазина с гореспоменатата черна дръжка го има там.
                        Почти всички изпращат с куриер.
                        Отделно можеш и да си я поръчаш по ePER.
                        Колеги ,с риска да се натрапя бих сподилил че проблемът не идва от самите дръжки а от прекалено големият луфт и големият ход на планките на левите брави,в следствие на прекалена употреба.Смяна нова или здрава брава +нова дръжка и оттам по малък луфт при отваряне
                        малко огъване на планката + изолирбанд вършат чудеса :P [/quote:2jk8ub0v]
                        Какви са цените за нова брава някой интересувал ли се е? Моята започна да ме изнервя вече, а огъването на планката не дава особен резултат, ако се огъне прекалено много спира да се заключва вратата...
                        Alfa Romeo 155 1.8TS
                        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

аз му намерих цаката имам познат леяр и тои ми напражи отливка от бронз сега мога да си дарпам колкото искам и няма проблем шлаифа се малко от тук от там ама става супер
                          РЕКЛАМАТА В ПОДПИСИТЕ Е ЗАБРАНЕНА !

Comment

ами аз му викам спрей за гумени оплътнения. пръскам на 2 седмици зимата и никво замръзваме
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                            Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                            Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Първоначално публикувано от XaBu4ko
                              ами аз му викам спрей за гумени оплътнения. пръскам на 2 седмици зимата и никво замръзваме
                              А аз му казвам " глицерин" купува се от аптеката и ефекта е същия....никакво замръзване
                              Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Ееее ко хубу нещо са форумите
                                Браво колежке добра идея..... и по евтина ...
                                Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                                Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                                Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Working...
                                X